Over Ons

In 1987 hebben wij elkaar leren kennen en dus kennen wij het pad van een langdurige relatie persoonlijk. Daarin zijn er periodes die zich kenmerken door intense verliefdheid, ontdekkende ouders, individuele ontwikkeling, focus op carrière en elkaar weer vinden. Achteraf bleken de moeilijke momenten veelal ook verdieping te brengen.​

Voor ons is liefde, intimiteit en de intentie om samen te willen groeien essentieel. Zo blijf je jezelf en je relatie ontwikkelen, elkaar keer op keer weer verrassen. Een ‘exceptional marriage’ is geen sprookjes relatie, maar een relatie waarin partners de bereidheid hebben om emotionele risico’s te nemen die nodig zijn voor verdere opening en groei.

Linda Bresser-Dekker (1962)

Na een carrière in het bankbedrijf heb ik de stap gezet de financiële wereld vaarwel te zeggen en met mensen te gaan werken. Het is core energetische therapie die mij geholpen heeft opnieuw in contact te komen met mijn ware zelf en mijn passie te gaan volgen.

Ik heb de vierjarige opleiding tot core energetisch therapeut aan het NICE in Nijmegen afgerond. Verder ben ik geschoold in o.a.: Intuïtieve Ontwikkeling; Vipassana Meditatie; Stembevrijding; Trauma Release; Tantra; Respectful Confrontation, Familie- en Organisatie Opstellingen en Relatietherapie (EFT, Embodied Couples Mentoring, Phoenix). Ter verdieping van mijn kennis over het werken met groepen heb ik de postgraduate Radical Aliveness in Mexico gevolgd.

 

Ik werk op een open, eerlijke en liefdevolle wijze. Concreet. Vanuit mijn hart!

Rob Bresser (1964)

Na mijn studie heb ik een zakelijke carrière doorlopen. Als gevolg van een burn-out ben ik in contact gekomen met lichaamsgerichte therapie. Zo heb ik zelf het belang van balans tussen lichaam en geest ervaren.

 

Ik ben mij in het Boeddhisme gaan verdiepen en heb de opleiding tot core energetisch therapeut aan het ICE in New York gevolgd. Een vierjarige opleiding waarbij de integrate van lichaam, geest en gevoelens leidend is. Daarnaast heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd, zoals Vipassana Mediatie, Meesterschap in Contact, Tantra, Stembevrijding, Radically Alive Leadership, Opstellingen, Respectful Confrontation en Relatietherapie (EFT & Embodied Couples Mentoring).

 

Kenmerkend voor mij zijn integriteit, passie en betrokkenheid.

Tel. Linda:  06 41 51 22 30        Tel. Rob:  06 53 42 06 48        Email:  partners@exceptionalmarriage.nl

Praktijk Bresser Dekker vof      KvK 73547735       Lid beroepsorganisaties: Catcollectief (CL3236-22-01-20), GAT en EFT (3540)

Designed & Created by Anouk