Tel. Linda:  06 41 51 22 30        Tel. Rob:  06 53 42 06 48        Email:  partners@exceptionalmarriage.nl

Praktijk Bresser Dekker vof      KvK 73547735       Lid beroepsorganisaties: EFT, Tuchtrecht Complementaire Zorg en RBCZ

Designed & Created by Anouk

Wat Wij Bieden

Wij zijn er graag voor jullie: liefdevol, integer en met onze eigen ervaringen. Iedere relatie is uniek, daarom horen wij graag wat er bij jullie speelt en wat jullie wensen zijn.

 

Relaties begeleiden wij samen, dat geeft meer balans in het werk. Naast gesprekken vragen wij stellen ook letterlijk in beweging te komen. Dit helpt om meer bij je gevoel te komen. Helpt ook bepaalde (mogelijk onbewuste) reacties van jezelf of je partner te ervaren en te begrijpen. Deze manier van werken heeft een grote meerwaarde, iets dat wij ook van stellen terug krijgen.

 

Wij zijn beide gecertificeerd EFT therapeut (Emotionally Focussed couples Therapy) en ook gecertificeerd in Embodied Couples Mentoring (ECM). Beide vormen van relatietherapie sluiten aan bij onze scholing als  lichaamsgericht therapeut. Wij zijn internationaal geschoold, hebben opleidingen en trainingen zowel in Nederland als in Amerika gevolgd.

 

In het centrum van Haarlem hebben wij een mooie rustige praktijkruimte. Een sessie duurt 90 min. en kost € 175 (incl. btw); voor een eerste gesprek van een uur rekenen wij € 80. Wij kunnen Engelstalig werken en eventueel ook op locatie.