top of page

Wat Wij Bieden

Wij zijn er graag voor jullie: liefdevol, integer en met onze eigen ervaringen. Iedere relatie is uniek, daarom horen wij graag wat er bij jullie speelt en wat jullie wensen zijn.

 

Relaties begeleiden wij samen, dat geeft meer balans in het werk. Naast gesprekken vragen wij stellen ook letterlijk in beweging te komen met specifieke oefeningen. Dit helpt om meer bij onderliggende gevoelens te komen. Helpt ook om bepaalde (mogelijk onbewuste) reacties van jezelf of je partner te ervaren en te begrijpen. Deze manier van werken heeft grote meerwaarde, iets dat wij eigenlijk van de meeste stellen als feedback terug krijgen.

 

Wij zijn beide gecertificeerd EFT therapeut (Emotionally Focussed couples Therapy) en ook gecertificeerd in Embodied Couples Mentoring (ECM). Beide vormen van relatietherapie sluiten aan bij onze scholing in lichaamsgerichte psychotherapie. Wij zijn internationaal opgeleid met opleidingen en trainingen zowel in Nederland als in Amerika.

 

In Haarlem hebben wij een mooie en rustige praktijkruimte. Een sessie duurt 90 min. en kost € 180 en voor een eerste gesprek van een uur rekenen wij € 90. Wij kunnen Engelstalig werken en eventueel ook via videobellen.

RBR01786.jpeg
bottom of page